Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ΠΟΛΛΑΣ GLASS ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των γυάλινων φιαλών, γυάλινων βάζων, πωμάτων, ασκών, ειδών συσκευασίας τροφίμων και ποτών από τις αρχές της δεκαετίας του 90.
Με έδρα την Σέρρες και με ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους πάνω από 10.000m2 διακινούμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πραγματοποιώντας εξαγωγές, τροφοδοτώντας μεγάλες αλλά και μικρές βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, εταιρίες διανομής και πώλησης ειδών συσκευασίας κτλ.
Οι αποθήκες μας βρίσκονται στην Καρπερή Σερρών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας στο να υπάρχουν σε στοκ τα προϊόντα μας όλο τον χρόνο με αποτέλεσμα την άμεση, έγκαιρη και άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Οι αξίες μας

Η συνέπεια, η ποιότητα, η άμεση παράδοση, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε είναι τα στοιχεία που καθιέρωσαν την εταιρία μας ως μία από τις κορυφαίες στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμων και ποτών. Σήμερα η εταιρία κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και αναπτύσσεται συνεχώς πραγματοποιώντας επενδύσεις σε εξοπλισμό και αποθηκευτικούς χώρους, και έχουμε πιστοποιηθεί με σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 9001:2008.

Ανάπτυξη

Το 2005, ολοκληρώθηκε μια ακόμη μεγάλη επένδυσή, να παράγουμε στο εργοστάσιο μας με την επωνυμία ARTEMIS LTD που βρίσκεται στο Shumen της Βουλγαρίας, όλων των διαστάσεων πώματα βίδας για αλκοολούχα ποτά, πώματα βίδας Stelvin για τις φιάλες κρασιού, μεταλλικά καπάκια twist off για τα βάζα, μεταλλικά καπάκια crown, φιλμ συσκευασίας και ασκούς από 2 έως 28 Lt.

Wine Spirit &
Food Packaging
Solutions

Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη

Με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τον πελάτη, φροντίζουμε για τον εμπλουτισμό των προϊόντων μας με νέα είδη και με πρωτοποριακές ιδέες για την συσκευασία των τροφίμων και τον ποτών. Με οδηγό την πολυετή πείρα μας και με βαθιά γνώση του κλάδου τροφίμων και ποτών σκοπεύουμε στην πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας.