Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Στην γκάμα των προϊόντων μας υπάρχουν όλες οι κλασικές φιάλες και βάζα της αγοράς αλλά και μια πολύ μεγάλη ποικιλία άλλων σχεδίων σε όλες της διαστάσεις. Υπάρχουν σε στοκ όλων τον τύπων και διαστάσεων πώματα, καπάκια και καψύλλια σε διάφορους χρωματισμούς αλλά και ασκοί σε διάφορες χωρητικότητες.
Πέρα όλων αυτών η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες της δίνοντας την δυνατότητα να διαφοροποιηθούν στην συσκευασία του προϊόντος τους με τις εξής λύσεις:

  • Παραγωγής κάθε νέας φιάλης ή βάζου που επιθυμεί ο πελάτης αναλαμβάνοντας όλη την διαδικασία, από την κατασκευή του καλουπιού έως την παραγωγή του είδους.
  • Παραγωγής οποιοδήποτε νέου σχεδίου πώματος, καπακιού, καψυλλίου επιθυμεί ο πελάτης. Οι δυνατότητές μας όσον αφορά την παραγωγή είναι πολύ μεγάλες μιας αι μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε σχέδιο, εκτύπωση και χρωματισμό στην καλύτερη ποιότητα.
  • Διακόσμησης της φιάλης ή του βάζου. Παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη περαιτέρω επεξεργασίας της φιάλης ή του βάζου με φθορίωση, βαφή, εκτύπωση ή και συνδυασμό αυτών.